Italian flag Russian flag German flag Netherlands flag Belgium flag Austrian flag French flag Spanish flag British flag

Turbine Upgrades

Montage van een grotere turbinewiel

De montage van een grotere turbine wiel, op vrijwel dezelfde manier als de montage van grotere compressor wiel, kan de turbo te laten stromen meer lucht. Het doet dit op twee manieren. Ten eerste kan de grotere turbine aandrijven van de compressor wiel harder resulteert in meer luchtstroom (meer luchtstroom staat gelijk aan meer vermogen potentiële). Ten tweede, hoe groter wiel vermindert de tegendruk op vrijwel dezelfde manier als een vermindering.

Opnieuw geprofileerd turbinehuis

Bewerking van het turbinehuis kan de montage van een grotere turbine wiel - een essentieel onderdeel van de hybride proces! De boring van het huis wordt vergroot om de nieuwe, grotere wielen geschikt voor en het profiel een nieuwe vorm aan te passen. Dit alles gebeurt met behoud van een strikte tolerantie tussen wiel en de behuizing om de efficiëntie van de turbo te optimaliseren.

Turbinewiel bezuiniging

Turbinewiel bezuiniging is een bewerkingsproces dat de turbo in staat stelt om vermogen te vergroten, door tegendruk. Dit proces doet het verdwijnen van sommige mes materiaal van het turbinewiel die normaal resulteert in een lichte daling van de turbocompressor reactie. Als u niet zeker weet hoe de tegendruk van invloed op een turbo, stel lopen van een marathon met een vinger in je neus!

Porten en polijsten van het turbinehuis

Porten en polijsten van de turbinehuis zorgt voor een maximale gasstroom, waardoor de efficiëntie te verbeteren. Deze wijziging wordt meestal uitgevoerd op het turbinehuis inlaat. Flenzen kan pakking afgestemde indien nodig om te optimaliseren.