Italian flag Russian flag German flag Netherlands flag Belgium flag Austrian flag French flag Spanish flag British flag

Compressor Upgrades

Montage van grotere compressorwiel

Een grotere compressor wiel zal de turbo meer lucht stromen. Meer lucht betekent meer vermogen (met de juiste aanpassingen en in kaart brengen)! Onze hybride turbo's meestal uitgerust met de montage van grotere wielen dan de standaard compressor.
De compressor deksel moet herprofilering aan pak en de compressor achterplaat raadzaam kunnen zijn voor het wijzigen op hetzelfde moment.

Opnieuw geprofileerd compressor kap

Een nieuw profiel compressor kap kan de montage van een grotere compressor wiel - een essentieel onderdeel van de hybride proces! De boring van het huis wordt vergroot om de nieuwe, grotere wielen geschikt voor en het profiel een nieuwe vorm aan te passen. Dit alles gebeurt met behoud van een strikte tolerantie tussen wiel en de behuizing om de efficiëntie van de turbo te optimaliseren.
Een gepoorte compressor conversie kan eventueel worden toegevoegd op hetzelfde tijdstip, indien nodig.

Gewijzigd compressor achterplaat

Het wijzigen van de compressor achterplaat kan de montage van een grotere compressor Wiel - een essentieel onderdeel van de hybride proces! De achterplaat bevindt zich de uitsparing waarin de compressor wiel bevindt en een grotere compressorwiel vereist de achterplaat opening te passen. Zoals met alles gedaan op Turbo Dynamics, wordt een tolerantie op de voet gevolgd in de naam van efficiëntie en prestaties.