Italian flag Russian flag German flag Netherlands flag Belgium flag Austrian flag French flag Spanish flag British flag

Andere Turbo Upgrades

Opgewaardeerde actuator

Montage van een verbeterde aandrijving maakt hogere turbodruk worden uitgevoerd. De aandrijving regelt wanneer de wastegate geopend. Een sterkere / opgewaardeerde motor betekent dat de turbo zal een hogere boost lopen, meestal gelijk aan meer vermogen, voor de wastegate geopend.

360 graden druklager

Montage van een 360 graden druklager verhoogt de betrouwbaarheid van uw turbo en zorgt voor een veiligere manier van het runnen van een hoge boost druk. Het stuwdruklager is onder zware druk te staan ​​als de turbo in werking is, de grotere oppervlakte van een 360 druklager (in tegenstelling tot een traditionele 270 graden eenheid) is beter toegerust om te gaan met deze axiale belastingen. Een 360 graden stuwdruklager wordt aanbevolen als u van plan loopt meer dan een bar (1,0 Bar) van de boost. lopen hoog boost op een standaard druklager kan leiden tot voortijdige turbo falen en geen te hoge rekening!

Restrictors

Restrictor worden gebruikt in de autosport om de luchtstroom / vermogen van een auto kan produceren af te sluiten. Bij Turbo Dynamics kunnen we machine je turbo aan een restrictor te accepteren. Wij bieden ook restrictors in alle standaard maten, zodat we net zo goed als fit te leveren, indien nodig.

Porten van de wastegate

Porten van de wastegate optimaliseert stroming van de uitlaatgassen door wastegate van de turbo's en helpt bij het voorkomen / boost kruip terug te dringen.

Gespreide kloof zuigerveer

Een Gespreide kloof zuigerveer vervangt de standaard zuiger ring afdichting. Het is ontworpen voor gebruik in lage tegendruk uitlaat systemen waar olie weepage in de uitlaat zou kunnen optreden.

Dubbele afdichting conversie

Twin zegel conversies pre-datum gespreid kloof zuigerveren en worden gebruikt op oudere turbo's, waar gespreide kloof ringen zijn niet beschikbaar. De werkwijze omvat zorgvuldige bewerking van de zuiger Ringland op de as en de afdichting boring gebied van het lagerhuis om een tweede zuiger ring worden aangebracht. Dit vermindert olie weepage op auto's met een lage tegendruk uitlaat systemen of hoger dan normaal carter druk.